ManuMusicality - en måde at arbejde på... Klik her for at læse mere...

ManuMusicality
er gennemprøvede og konkrete redskaber til at blive den bedste udgave af dig selv, hvad enten du er sanger, musiker, foredragsholder, underviser, leder, elev, medarbejder eller privatperson.

Vi skræddersyer kurser, events, workshops og Masterclases hvor samarbejde, fællesskab, kreativitet og kommunikation er nøgleordene.
Vi tager afsæt i det fælles udgangspunkt at: “Alle kan lære at synge… man skal blot lære at lytte” og skubber herigennem legende og respektfuldt grænserne for, hvad du troede du kunne præstere, hvordan du ser dig selv levere, opfatter dine kollegaer samt hvordan du opmærksomt performer og kommunikerer.

ManuMusicality er er værktøj, som kan anvendes af både unge og ældre, private og offentlige aktører og er et redskab, som for en stund, udvisker skellene mellem og traditionel silotænkning, hierarkisk ledelsesform eller til at afvige fra den vante læringsform.

 

Referencer:
Codan Huset
Frb. Sundhedsdage
Pensam Forsikring
Rudersdal Kommune
FOA
SOSU skolerne Århus & Randers
Thy Data
SAS Institute
Implement Consulting Group
Confex
Omsorgscentret Kærbo
Præstemose Skolen
Livets Skole

Manuela har ført teamet til langt større selvværd, selvtillid og stolthed over den funktion, de besidder. Gennem sangen har Manuela rørt ved det enkelte menneske og øget deres bevidsthed om egne kompetencer og styrker, hvilket har spejlet sig i de resultater, som afdelingen efterfølgende har været i stand til at levere. Og samtidig har hun konstant sikret en stærk kobling til det forretningsmæssige.

Lars Sander Matjeka

Direktør, Marketing & Communications , SAS Institue

Manuela løftede en udfordrende opgave i at skabe øjeblikkelig julestemning for ca. 300 konsulenter. Kombinationen af solosang og inddragelse virkede perfekt og jeg kan varmt anbefale hende til events og alle de mange situationer hvor sang kan give et løft.

Troels Dalgård

Senior Konsulent, Implement Consulting Group

Det har været en rigtig sjov og fed uge, og hård på den gode måde. Musikugen har gjort vore fællesskab i begge klasser bedre. Vi arbejdede mere sammen og fik følelsen af, at alle havde en rolle i det store hele.

Eleverne

7. a & b, Præstemoseskolen

Manuela er fagligt dybt og bredt orienteret. Hun har en meget fin formidlingsevne, som gør, at selv vanskeligt stof bliver forståeligt for eleverne. Manuela har en enestående indfølingsevne, som gør hende i stand til at møde den enkelte med forståelse og respekt. Hun har tillige en frisk og humoristisk tilgang til stoffet, som gør undervisningen levende og inspirerende for eleverne. Hun er derfor naturligvis også meget afholdt.

Ingelise Hallengren

Skoleleder, Livets Skole

X